Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågorna i mitt huvud.

vi har länge varit en familj på 5.
men vad händer nu igentilgen ?
Tveksam går jag omkring och undrar.
Tyst sitter jag i mörkret och blundrar.
En stilla tår för kinden rinner.
Säger tyst, varför alla dessa hinder ?
Kanske att han kysser någon annans läppar!?
Och sendan åker hem till fru och barn och deppar.
Kanske han sakta och ömt smeker hennes kind.
Tyst kanske han hoppas på att världen mot honom vait blind.
Kanske att han smeker hennes lena hud.
Och önskar att hon varit hans brud.
Önskar han bort sin gamla familj ?
Vem vet det är kanske det han vill.
Jag vill inte vänta och se.
Jag vill inte sitta tyst och be.
Jag vill ha ett svar.
Men ändå vill jag att pappa stannar kvar.




Fri vers av Sleepy
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy