Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le petit chat.

le petit chat noir
dormir avec moi.
ma belle fille,
ma fille merveilleux,
tu a un petit morceau dans ma coeur.
Seau dormir dans ma genou,
ma petit chat,
dormir.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 21:11



Bookmark and Share


  Mysterica
Ce tous merveilleux bien!
Lite knagglig franska, det var tre år sen jag läste - men du fårstår nog.
Denna dikten fångade mig, det är något specielt med katter i dikter - den får något specielt då.

Tummen upp!
2008-02-19

  Jean-Michel Orblin
Toi tu aime le chat? Pas les chaine ou un serpan?
Tres bes ecsrive!
2008-02-05

    papillon
\"I Paris schangtila salar
värsta buse franska talar\"
men dessvärre inte jag!
Men jag inser att det handlar om en liten svart och sömnig katt...
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema