Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fågelsång
om att landa i livet....




DÅ LOCKROP BLIR TILL NJUTBAR TYSTNAD

Vi flög i vida cirklar
på vingar utav ord
Nuddade varandra varsamt
högt över träd och jord

Vi flög i ljus och mörker
i en vindlande vilsefärd
Flög högt för kärleks skull
ovanför vår egen värld

Solen brände i våra vingar
vi lockade med sång
Vi kom allt närmre gräset
sänkte oss på samma gång

Sedan blev allt stilla
vi lärde oss att lyssna
när rop och locksång
blev till nära kyssar

Nu flyger vi inte så högt 
din röst, är varm och len
För nu har vi äntligen landat
bredvid varandra, på samma gren




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-05 14:06



Bookmark and Share


  DanSan
*************************

Helt underbart Mäster Jan . . .
Jag bugar och bockar åt detta
mästerverk!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

Nu läser Roger upp den på
poetradion vännen!!!

*************************
2008-02-13

    sunnanvind
Underbara ord du flätat samman vännen...
2008-02-05

  isabel louise
åh så fint och kärleksfullt målat med ord!!
2008-02-05

  Night Soul Woman
Vännen . . . *smälter*
så poetisk skrivet med
en så finstämd melodi!
*stående ovation*
och*bokmärkes*
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth