Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryr du dig ?

Jag är så trött.
För åter igen har något inom mig dött.
Känner att de kommer tårar.
varför hör jag ord som bara sårar ?
Tittar upp på himmelen.
Skriker efter en frånvarande "vän".
Väntar ett tag.
Men får inget svar.
Känner hur jag blir tom inuti i mig.
Jag ser hur glädjen fyller dig.
Värför hatar du mig så ?
Berätta, så jag kan förstå.
Varför har du övergivit mig ?
Nu när jag behöver dig !
Jag bankar på din stängda dörr.
Men jag vet att inget blir som förr.
Jag vet inte om jag riktigt tror på dig.
Men annars så vet jag att du måste glömt bort mig.




Fri vers av Sleepy
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-05 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy