Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stillsamma

 

 

Is och berg

mörker och grå moln

ciggarröken från stofilers unkna gap

dimmar himlen

Våra stumma barn skriker

Varför skall dumma barn skratta så högt

 

Gammalt blod vattnas

av en moders tårar

 

Is och berg

vinden andas

obemärkligt

Vi tror inte längre på Gud

is och berg

mörker och grå moln

 

Is och stjärnor

på marken

den obefintliga solen skänker

sina få strålar till svarta hav

 

I dina ögon söker jag samma ljus

men finner inget




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 17:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så stilsäkert stillsamt ordbrukar meningsfyllnader som berör barns skratt under resor av sökanden och finnanden...en text som ställer mej som läsare i fundering...
2008-02-05

  Larz Gustafsson VIP
I går satt det ett sådant på bussen.
Och skrattade väldigt högt.
Det lät tillgjort också på något vis.
Lyckligtvis kunde jag behärska mig.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*