Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det dö en gång till ?

Jag har inte skrivit på länge nu .
och jag borde väl antagligen inte försöka igen .
för jag har inga ord kvar .
jag har absolut inget att säga utan att upprepa ngt jag redan sagt .
vart vill jag egentligen komma med allt jag skriver ?
det är det nog bara något djupt inom mig som vet .
jag kanske försöker komma fram till ngt ,
men jag vet inte riktigt vad .
men en sak jag vet säkert nu ,
som jag inte visste förut ,
är att det som en gång var självklarast i världen ,
kan försvinna på 2 sekunder .
och när det försvunnit ;
vara flera mil bort .
fast man kan ändå se det .
men inte röra .
\"rör du , dör du\"
eller det .
det dör .
men kan ngt som redan dött ,
dö en gång till ?




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-02-05 21:19



Bookmark and Share


  NågonAnnans
fortsätt skriva, även om du ältar saker om och om igen. För det läker dig!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia