Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans bästa vän

Jag drar med handen längst det spänstiga håriga korset
känner en reaktion
åtrån

penterar
igen
pentera

hör dig yla som aldrig förr stypt i kedja

kan slapna av, dra fringrarna genom din vackra päls

går igenom in i dig

ål
hal
smal

din blöta nos flåsa mot min kind

jag älskar dig min bästa vän

vill pentrera dig igen

gnida in dig i min vätska
smeta in dig i ett lager av barn som inte kommer att bli till

på de sätt vi är är skapta för varandra
Är ingen kvinna i världen är värd mig




Fri vers av Moorelly
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly