Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det yttre & det inre


Avgrund

Hon var glättig och glatt
på ytan
nästintill kladdig

men i det mörka svarta
inuti
föll stenen


tungt


tungt



på väg ner mot en avgrund

djupare

än hon nånsin
kunnat föreställa sig








Fri vers av NågonAnnans
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-05 21:36



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snygg poesi!Med tyngd uti!
2008-02-05

    illvette
gillar verkligen formen på dikten, det är som om man ser stenen som faller

tungt


tungt


det förstärker verkligen orden.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans