Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå

Jag känner din svala hand smeka min kind
Jag känner hur din kalla andedräkt sprider rysningar ner för ryggraden

Jag vet du åtrår mig
Du vet jag åtrår dig

Ditt vackra mörka hår
Nattsvarta ögon

Jag känner din kropp mot min

Din smäckra, underbara kropp med de fylliga brösten

Sakta faller jag ner på knä

Snälla ta mig

Jag ber dig

Jag vet du vill men ändå vänder du din avskyvärda sida mot mig
Maskarna krälar ur din ena ögonhåla
Jag känner stanken av förruttnelse
Med ett entonigt väsande kommer ljudet över dina skämda läppar

Ännu är icke din tid kommen

Jag ber dig älska med mig trots likmaskar hängande ur öppningarna
För jag älskar dig

Jag åtrår din skönhet

Sakta vänder du din rätta sida mot mig

Du bländar mig med din skönhet i ett tillfälligt farväl

För ännu är min tid icke kommen




Fri vers av Lonley star
Läst 714 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-05 23:25



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! starkt, tuff, erotisk, kärleksfull och så bra skrivet.. det är åtrå det!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star