Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När gamla träd ska fällas

När tiden är inne för träd som ska dö

då savas det tårar

tårar som skänker naturen

en doft av tider som varit

Visserligen skapas det nytt ljus

som ger små unga träd

mer kraft att få växa

Men det blir aldrig mer som förr

när gamla träd går ur tiden

De gamla fällda träden

blir en bild av nyskapande

där deras liv skapar något nytt

fast i en annan form




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-06 08:20



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Träd in våra träd
säger jag ofta,
känn så gott de
dofta, och så
gör Dina ord,
likadant, de
dofta också
så grant!!!
2008-02-06

    sunnanvind
Du sätter ord, vackra ord på något som jag ofta tänkt...skogsmänniska som jag ju är...Helt fenomenalt skriven text där hjärtat finns med som bärande ingrediens!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP