Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kamp

Min Rädsla,
att jag ska bli lämnad ensam.
Min Rädsla
att jag ska bli kvar själv
Min Rädsla
att jag snart inte orkar längre

Jag vill bara Bort,Bort!
Bort från min rädsla
Bort från min ensamhet
Bort från allt.

MEN jag kämpar
och ger inte upp.
Kämpar
för att orka stanna kvar

Jag vill tro, att allt blir bra
igen..





Fri vers av Dessie 35
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-06 12:36



Bookmark and Share


  Kent Love
Acceptera rädslan och den mister sin makt...
2008-04-02

  aol
alla desse är vi ensamma i oss själva
men här på poeter kan man skriva av sej en hel del
så du är inte ensam
2008-02-19

  hjortfot
Mycket bra skrivet vännen.
Kram
2008-02-08

  mjuk
Så innerligt skriven. Tycker mycket om. Jag håller tummarna för dej..
2008-02-06

  coffe
stark och vass men med hopp i..c
2008-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Kontroversiell titel där...

Själv kämpar jag ofta för att få bli lämnad ensam.
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35