Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Undrar Om Du


Jag undrar om du,
precis som jag
funderar på om hur vi skulle gjort
för att få det bra igen



Jag undrar om du,
precis som jag
fantiserar om en tid som var
vaknar upp och inser att det är ett minne blott



Jag undrar om du,
precis som jag
bäddar ner dig om kvällarna
och känner att det saknas nåt



Jag undrar om du,
precis som jag
känner en saknad stark som abstinens
och önskar få en del ogjort



Jag undrar om du,
precis som jag
ligger vaken och sömnlös om nätterna
med en önskan att allt fanns kvar




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 21:01



Bookmark and Share


    Red
fin! :)
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena