Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlängtan

Ljudet av träskor i gruset

biet som susar förbi

i den ljumma vinden

Lekande skrattande barn

som tar ett dopp i poolen

Ljumma vindar

och naken hud

Solvarma bad med sand på filten

grillande dofter som

retar sugna smaklökar

Blommor som niger i vinden

och blinkar glatt i solen

Promenader hand i hand

Uppskrapade barnaben

och cyklande små

Picknickkorgen fullpackad

med glada förväntande skratt

När himlen drar ihop sig

och börjar morra

då luften står stilla

då håller vi andan för himlens raketer

Men även det är sommarlängtan




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-06 21:02



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Visst är det det
Jag längtar själv på att få lukta på dem nyutslagna blommorna på ängen
Är så trött på det här gråa vädret när det egentligen borde vara det blåa vädret
Ps
Imorgon ska det visst bli hyfsat bra väder
Ha det gott stjärnan
Applåd
Kramar
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP