Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslågan

I vinterns mörker
kallt och rått
mitt hjärta blir varmt
att just jag dig fått..
Din kärlek så het
värmande är
i lågan jag ser
du har mig kär..



mare
















Fri vers av mare VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-06 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Värmande!
Skönt att ha någon vid sin sida i dessa i många bemärkelser bistra tider.
2008-02-07

    Melona
så fint du skriver, om den varma kärleken!!!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP