Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte oron mera gro

I hopplöshetens hamn

du gungar av och an,

av oro präglas du

och vill ej tyglas fast.

Att bara ta det lugnt

finns inte i din värld,

förmedla ro till dig

är drömmen som jag bär.

Men aldrig når jag fram 

du lyssnar ej på mig

Men budskapet är klart

nu krävs det lugn och ro

slut på allt som går i fart

låt inte oron mera gro 

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-02-06 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP