Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner

Jag är

Fördömd för alltid

av vem då??

mina

demoner...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-07 00:07



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tänkvärt i få ord!!
Vem dömer vem och vad är normalt...?
2008-02-07

  Carola Zettergren
Bra!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans