Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrum


har man en gång blivit
riktigt sårad
finns tomrummet kvar
fylls lätt
av svarta orosmoln
kylande vindar
huttrande regn

ledsenhetens tårar
tvivlets troll

då gäller det
att stoppa igen
håligheten
med solens värme
glädjens skratt
lyckans glitter

värme och kärlek
trollar bort
det onda




Fri vers av glittertindra
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-07 12:27



Bookmark and Share


  Thurizas
helt rätt förnuftiga kvinna=)
2008-02-09

  Nikolai Jungsin VIP
Om man vågar lita på att det är äkta varaså :)
2008-02-07

  * Ammi *
ja så lätt det är att bli bränd .. och att våga komma igen, känna tillit ..
mkt fint skrivet
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt, inte lätt
att ta sig i kragen,
gå ut då, glad i hagen
men när den dagen
dyker upp, då säger
vi: Välkommen till,
hoppets grupp*****
2008-02-07

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-02-07

  Lena K Nilsson VIP
Så sant det du skriver!
2008-02-07

  Lyckohäxan Enediel
Absolut...så sant så!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra