Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ishjärta


som en spännrem
av is
lägger sig fruktan
runt hjärtat
saktar ner

slagen

mekanismen

det gnisslar
som av nedkylt stål
knakar och knäpper
som träd i kylan

till slut
är det stilla

tyst




Fri vers av glittertindra
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-07 15:15



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Burr....kallt och stilla.....mycket bra skrivet!
2008-02-07

  prinscess VIP
isande tystnad
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fruktan, spär mer
fruktan på, men
för att det inte
skall bli helt
tyst, får Du
av mig, ett
jyssst, knyst...
Bli aldrig helt tyst...
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra