Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på vårkanten


ett efter ett
vecklar bladen ut sig
vänder sig mot solen
söker så värme

känsla efter känsla
rullar så fram
riktas mot den
som ger sådan värme

låt dina fingrar
stryka mina blad
ömsint och kärleksfullt
får du mig att blomma




Fri vers av glittertindra
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-07 16:07



Bookmark and Share


  Tabes
Börjar riktigt längta efter våren... och lite kärlek.
2008-02-10

  Thurizas
vårblommor,spröda ömtåliga men som trotsar kylan=)
2008-02-09

  drakbruden VIP
Vilka underbara vårkänslor!
2008-02-08

    vide
positivt vackert :-)
2008-02-08

  Lilla My* VIP
Fiint om vårkänslor!**
2008-02-07

  prinscess VIP
o vad vackert
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra