Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillängnad min farmor som värdigt somnade in i början på sitt hundrade år.


Såv nu Gulli

med lugna vackra ögon
har du beskådat hundra år
en lärdom om livet du hade
vi alla strävar för att få

en inspiriationens stjärna
för oss som är kvar
vi har dig i hjärtat som styrka
när vi tampas med hårda dar

tårar kommer alltid att rinna
till de minnen av dig vi har
för kärlek, vänskap och lycka
är det vi mins och har kvar

res nu älskade gulli
till landet utan kval
så ses vi snart igen
när liljekonvalejen blygsamt blommar




invid kanten av en daggvåt sommaräng






Fri vers av Nemloth
Läst 384 gånger
Publicerad 2008-02-07 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth