Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om

Som om allting skulle bli bra igen .
Som om det faktikst skulle lösa sig ,
och jag skulle kunna känns mig trygg igen .
Som om ni faktikst skulle bry er .
Som om jag betydde ,
och tillförde något .
som om ni faktiskt gillade mig för den jag är .
som om ni faktikst tyckte det avr viktigt att jag mår bra .

Som om.




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 223 gånger
Publicerad 2008-02-07 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia