Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är dött

Det finns överallt .
Det finns ingenstans de är glömda ,
gömda eller borta .
De är överallt .
Jag kommer aldrig ifrån det .
För det spelar ingen roll hur fort jag springer .
Det finns alltid där .
Minnen .
Minnerna med dig .
Jag saknar dig .
Något enormt .
Allt är förändrat .
Och det kommer aldrig bli som förut igen .
Jag vet det nu .
Det är dött .




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 19:10



Bookmark and Share


    vilgot hellros
det är nog många som känner igen den känslan.bra skrivet
2008-07-03

    ej medlem längre
sant, man känner igen känslan (tyvärr \"/)
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia