Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm


En kväll i Thailand


jag satt på hotellrummet
med en halvsvald klump i halsen
lite förvirrad, lite shockad

det var någon timme sen
då mamma ringde från sverige
farmor dog i natt

stilla somnade hon in i sin säng
en hel värld bort från mig
konstigt, svårt att prata

pappa sa inte mycket
svårt att prata
klumpen i halsen bara förstör

pappas starka ögon
uppgivna, sorgsna
klumpen hårdnar

stilla men starkt
sjunker orden in
farmor dog i natt

svårt
stilla
uppgivna ögon


saknad




Fri vers av Nemloth
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-02-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth