Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


UTAN ORD

Hur kan det komma sig
att orden väger så lite

ett par ögon kan uttrycka
känslor på ett sätt
som tusen ord inte kan

känslor beskrivs många gånger
bäst utan ord

om man vågar se




Fri vers av NågonAnnans
Läst 620 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-07 23:40



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, det sägs ju
att ögat är:
SJÄLENS
SPEGEL!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans