Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig..

Håll mig intill
nära..
kropp emot kropp
hud emot hud
smältande samman..
i kärlekens glöd
brännande lustar
förenad till en..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-08 01:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sinnligt som öppen huds längtan... och tillfredsställan...en närhets närheta poesi...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP