Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra drömmar vävas till en och samma


Låt närmandet bli vad det borde vara
inte övertalande eller påfluget
låt själens tankar nudda känslan
tillåt att vara sårbar nåbar

Hur underbart det skulle vara med allt
bara det vackra rena ohämmade
dina händer och mina händer flätas ihop
våra drömmar vävas till en och samma

Våra tankar blir till en och samma tanke
då när inte det förflutna finns bara framtid
dåtiden är borta och nuet gör vår dag





Fri vers av sunnanvind
Läst 523 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-02-10 21:37



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Helt enkelt underbar och så sann...Sparas omgående..
\"våra drömmar vävas till en och samma\"
Vackert och sprudlande/B
2008-02-14

  J A Nicander
Hur vackert som helst!!!
2008-02-12

  Loviza
\"dåtiden är borta och nuet gör vår dag\"

Bra formulerat! Värt en applåd =)
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
då när inte det förflutna finns bara framtid
dåtiden är borta och nuet gör vår dag

Ljuva upplevelse!
Ljuva ord!
2008-02-12

  prinscess VIP
mycket vackert om kärlek
2008-02-12

    Morbide
berörande och mycket vackert
2008-02-12

  Elisabeth VIP
Fin text, välformulerad med ord som berör. Applåd!
2008-02-12

  Hans w-art Westlund VIP
..möten varierar..
2008-02-12

  Carola Zettergren
Så vacker!Så känslig och varsam..
Underbar poesi!!!
2008-02-12

  aftermath
-det-
2008-02-12

  aftermath
tde vå första raderna talar sitt tydliga språk ömsint
jag tolkar ett försiktigt närmande
2008-02-12

  Thommy
Varma känslor du förmedlar i din vackra dikt.
2008-02-11

    nudel
sårbar nåbar,,

Härligt vännen
så fint
så vackert:)
2008-02-11

  nettizen
När två sammanflätas och blir ett......

Mycket vackert snidat med orden här.
2008-02-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag var tvungen att läsa flera gånger för att den grep tag i mig så. Jättefint poetat
2008-02-10

    Lindizz
Helt underbar text, läser om o om igen.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind