Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsförmåga

Sedan jag konstaterat att ett flertal av regeringens medlemmar, liksom ett antal höga företrädare för Försäkringskassan, är såväl hjärndöda som hjärtlösa, är det givetvis oförsynt att hävda att frånvaro av armar och ben på något sätt skulle innebära någon inskränkning av arbetsförmågan.




Övriga genrer av papillon
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-08 07:58



Bookmark and Share


  Sugardaddy Bakunin
Pang på rödbetan! Aktuell och tankvärd.
2008-02-10

  Per Teofilusson
vrede tuggar sig fram, gott att känna vibrationerna
2008-02-09

  LassO
Den var bra, har sett detta på nära håll... OCH dom ojar sej över \"hotbilden\".. Inte försvarbart att hota men knappast förvånande i vissa fall.
2008-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Man kan ju alltid mura hus med munnen.
2008-02-08

  Åsa Gustavsson VIP
Precis som den där soldaten o Meningen med livet (eller vilken film det nu var...) som efter att alla kroppsdelar huggits av honom hotade sin motståndare med tänderna och smädade honom när han bara red förbi...

Det finns inga marginaler längre. Människorna som levde på marginalen får nog inte leva mer. Helt enkelt.

Hårt samhälle.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

papillon