Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäcktsfärg


Jag är i färd med att upptäcka färgen

och den färden färgar av sig

på hela mig




Övriga genrer av eva m h
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-08 09:30



Bookmark and Share


  W.Riter
Jasså...Du kladdar.:-)
2008-02-13

  boen
Exakt!

Jag känner igen det här
eftersom jag målar.
2008-02-09

    Seud P Myno
Jag gillar titeln. Starkt
2008-02-08

  Marreb
Den här blev riktigt bra du.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h