Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet efter

Du lever som om du har fri access till framtiden,

och det är väl så man ska leva..

Varje gång du begraver en dröm hittar spaden två nya,

och det är väl så man ska gräva..

Varje dag går din kropp och själ skilda vägar,

och det är väl så man ska separera..

Din själ dagdrömmer och din kropp mardrömmer,

och vem är väl jag att döma..

När natten kommer är försoningens timme slagen,

och vem vet vad som händer i morgon..

Det finns ju alltid ett alterna-liv

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver