Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till er som fanns hos mig förr


aldrig att ni inte finns

 

ni finns

ni är verkliga

 

många samtal i natten

telefon

data

 

en del fick jag känna

andra inte

 

en del hade någon

inte mitt val

 

fenomet

bli kär i en röst

en dröm

 

vara så nära någon

inte något membran mellan

annat än i örat

 

härligt att uppleva

 

härligt att                     drömma

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma