Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor

Vågorna rullar emot stranden
förda av dyningars sång
mäktigt drivande för dem
till toner i vackert fång..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 14:07



Bookmark and Share


  Thirre
Vackert!
2008-02-08

    Melona
så vackert det är
att läsa det du skriver
2008-02-08

    wildrosen
Läst flera av dina dikter ......
Du skriver rörande vackert............

Memory
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP