Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite grottesk kanske..


Grottfolk

Grottfolket har inte dött ut..

Varje fredagskväll står män i kö i baren..

för att kunna bjuda på en drink..

som ska ta dem in i grottan..

igen..




Fri vers av Berra Bäver
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-08 17:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grott nytt år.
2008-02-08

  Rolfsdotter
Klockrent iaktagande,,,kul liten text. Kram Backsippan
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver