Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

JAG VET
Att
Jag älskar dig

JAG VET
För tanken
På dig
Får mig
Att känna
Glädje och upprymdhet

JAG VET
Att
Jag gör
Galna
Själviska och hänsynslösa
Saker

JAG VET
Att
Jag gör/gjorde
Allt detta
För att jag
Är
så kär i dig

JAG VET
För
Du är den rätte
Och
Den enda

JAG VET
För
Jag har en sån
Passion
För dig




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 1453 gånger
Publicerad 2005-05-30 07:19



Bookmark and Share


  marjasara
Gud va fint skrivet:) Du får verkligen med allt!!
2006-04-13

  Jeanette
Jag älskar denna dikt.. så enkel och fin :)
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås