Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista pusselbiten

Jag finns
för att vi
skulle mötas nån dag

Jag finns
för att ge dig allt
du inte kunnat få förut

Jag är den sista pusselbiten
Ta vara på den




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 697 gånger
Publicerad 2005-07-04 23:56



Bookmark and Share


  marjasara
Helt rätt! Viktigt att ta vara på den man älskar...
2006-04-13

  yoyyo
galet va fint su skriver

gillar :)
2006-01-15

  Manal
otroligt vackert.sista meningen säger allt.
2005-07-08

    Absint
yoa!
" Jag är den sista pussel biten
Ta vara på den"

-ta vara på den.

dubbelfemma!
du vet vad du säger, och tvekar inte.Gillar!
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås