Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt hjärta

Du var mitt allt
Du var hela min värld
Mitt hjärta var fullt av hopp
Nu är det ihåligt

Men sanningen är den
att jag var lycklig med dig
Och att jag fanns i ditt hjärta
betydde allt




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 1251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-16 18:09



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Ack så jag känner i gen mig!Det gör sååå ont!Fint skrivet.*kram*
2006-12-06

    susi
helt underbart =)

man inser hur lycklig man var när man förlorar den personen man älskar
2006-08-12

  Jessi
Så fint
2005-07-16

  Håkan Eklund
jag får lite sorgsna vibbar här. en förlorad kärlek beskrivs bra i första delen. och andra avslutande delen konstateras hur poeten tyckte kärleken var. gillar det.
får känsla att det är en minnesdikt om kärlek till en kärlek som diktaren avslutat och ibland ångrar något
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås