Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man gör livet till vad man vill att det ska vara...




Livet är en målarbok

 

 

när dagen känns innehållslös

när gråskalan inte har ett slut

 

måla konturerna med färgglada kritor




Fri vers av LadyFool
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-08 23:08



Bookmark and Share


  Mercutio
Ingressen ger en del extra till denna dikt, men även utan den, diktar du mycket tänkvärt med få ord. Läsvärt.
2008-04-23

  Patrik Englund VIP
om det hade varit så lätt ändå.

bra skrivet.
2008-02-09

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
som att dansa, till kantens regn - livfullhetens trans, genom en klistrad paus, du är kreativ.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool