Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek

En romantisk atmosfär i skenet av stearinljus
Kärlek som brinner av lust

Ett lugn man inte finner någon annanstans
Känslor som sprudlar av hopp

En solnedgång så eldröd om kvällen
Kyssar som hettar av längtan

Ett underbart landskap utan dess gränser
Du och jag som älskar villkorslöst med

Tre ord
två hjärtan
en kärlek




Fri vers av Tiger85
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-05-30 09:54



Bookmark and Share


  Laijza
Den var riktigt fin.
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85