Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg min glädje i spegeln!

 

När jag ställde mig nära

riktigt nära spegel

så såg jag dem

små små rynkor

precis vid ögonvrån

jag log

de blev synligare

Skrattrynkor

alldeles egna rynkor

som föddes ur skratt

fulla av glada minnen

sannerligen är det inte

glädjespår jag har!?




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-09 14:55



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vilka underbara spår att samla i glädjens leende skafferi, smakar gott och små glädjespår är underbara att ha för på ålderns leende höst om minnet sviker så kan man ändock se att ja för tusan hon har ju i alla fall haft skoj!
2008-04-17

    Ken Cassel
Jag är glad för din skull
För personligen själv när jag tittar in i spegeln nu för tiden märker jag att jag nu har fått rynkor av allt för mycket gråa hår
Alla prövningar som man hela tiden blir utsatt för
*ler sött*
Kramar

Ps
Applåder till dig min vän
2008-02-09

  Thurizas
glädjespår av den bästa sorten minssan=)
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du