Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min första dikt jag lägger up här. Och om du läser den så snälla komtera och säg vad du tycker. Denna dikten gjorde jag för nån månad sen i skolan. Och fick en bra kretik. Dikten är tänkt från början med två spalter och en ros i backrunden.


Vad du gjorde med mig

Jag är en ros
vackrast av dem
alla.

Jag visar dig min
skönhet jag visar
dig mitt alt.

Det kändes bra när
du tog på mig. Ja
mådde bra när du
såg mig.

Men en dag tog du
ett av mina blad av
mig.

Denna dagen så
blev jag ej hel mer.

Utan mitt blad är jag
inte vacker som för.
Utan mitt blad så har
jag inget kvar.

Utan detta blad
försvinner alla de
andra.

Tills jag har ett
enda blad kvar.

Och jag ska aldrig
låta dig komma nära
mig igen.

För detta blad är det
enda av mig själv jag
har kvar....




Fri vers av Robert Brandt
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 14:56



Bookmark and Share


    Pivvi
verkligen bra, bokmärker denna!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt