Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kortare dikt men hoppas den ger sitt budskap.


Hej

Hej min vän

Hej min kompis

Hej mitt alt

Hej min lycka

Hej då min sorg




Fri vers av Robert Brandt
Läst 669 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 15:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Helmysigt budskap!!!
Vänner är bra!!!
2008-02-09

  Josef Ahl
(hejdå min sorg)
fint!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt