Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans klippa

Jag stannar i längtan till dig

vidöppet hav som når

min himmel

Där horisonter ej finns

utan varje tanke är nära

Jag ser ditt hjärta, min älskade

nalkas mig i din frånvaro

Du som på nytt födde mitt

sargade hjärta

och gav mig livet tillbaka

Du som ödmjukt fyllde mina sinnen

och fångade min blick

Jag ser din längtan, min älskade

nalkas dig i min frånvaro

Där klippan föddes där står jag

och väntar in den stund

där två längtande

får mötas




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 18:17



Bookmark and Share


  issac.a.m
En härlig känsla för en djup och innerlig längtan och glödande kärlek..underbart
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Här kan jag skönja brudmystik.
Kanske inte avsiktlig.
Men dock.
Mycket fint, Stjärnan!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP