Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till jimmy som tog min dikt \"Sparade tårar\" ett snäpp längre...


Sparade tårar 2

Likt mynten jag samlar i ett kärl

- så samlar jag mina tårar.


När kärlet så är fullt

förlöser jag mina

hopsamlade tårar

i ett hjärtligt,

bubblande

skratt.




Fri vers av Blomster
Läst 648 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-09 18:31



Bookmark and Share


  aol
underbar rak bubblande fin poesi
2008-03-22

  Michaela Dutius
En underbar text som jag tycker mycket om
2008-02-12

  KristinaE
.. härligt att finna hoppet!
2008-02-11

    Noomi
jag blev bara så himla glad..
2008-02-10

    Damir
Det här gör mig sådär glad på ett sånt där sätt som jag kan tänka mig att man är glad på om man är en liten flicka som skuttar på en sommaräng :)
2008-02-09

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
2008-02-09

  [jimmy]
väldigt bra lösning på idén med \"hopsamlade tårar\"!
det fick mig att skratta... att du tog itu med det...

härlig formulering: \"jag förlöser mina hopsamlade tårar i ett hjärtligt, bubblande skratt\"
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är en förmån och ett privilegium att kunna göra det.
Båda delarna behövs.
Toppenfin dikt!
2008-02-09

  Lyckohäxan Enediel
Nice tänkt! Ser framför mig hur gnistret som sprakar om ett bubblande skratt är dina samlade tårar...så råkar jag ju veta hur du låter när du skrattar...och därför vrider jag mig av skratt nu när jag skriver...(sorry)
*tummen upp*
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse