Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Lalanor, fältens land



I Lalanors land är alla lyckliga och glada.
Där ser man féer och änglar, leva lyckliga tillsammans.

Men var är riddaren, som féerna väntar på?

Var är deras hjälte?




Fri vers av Sareo
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-02-09 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo