Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldrande kvinna

Den äldre kvinnan stapplade
osäker med fötterna fram
åldriga händers fammlande
efter greppbara ting..
synen i dimmorna låg
försiktigt sakta..
sjönk hon ner på en stol
med pustande andetag
linjer fårade av ålder
speglades i det yttre
livets linjer..
i trötthetens ögon
bodde glansen
lysande stark..
livskraftens styrka drivande på
hennes hjärta levande
hennes tankar flödade
som ungdom i blomstrande tid..
det yttre bara ett yttre
det inre så fyllt av liv..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 19:08



Bookmark and Share


    Melona
ÅH,

så vackert du får till det om de gamla vackra människorna, som sprudlar av liv....
vad bryr sig energi om ålder...

underbart!
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Sådana människor finns.
Jag känner flera.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP