Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Julia

Det som skrämmer mig mest
30 år utan dig




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-02-09 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje