Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gemenskap


några livströtta
andra sprudlande glada

alla poeter




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-09 21:40



Bookmark and Share


  Tabes
Ja!
Tack för att jag får vara del i den gemenskapen!
2008-02-10

    Scribble
Tack för att få läsa
dina skrivarglädje-texter,
(ett nytt ord, kanske)/S
2008-02-10

  kath
..mm.. det är en skön känsla ......

tack!
2008-02-09

  jardan
å, vad jag tycker om den - GEMENSKAP mmm
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP