Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bödeln


Om du värjer dig
och försöker skydda
smärtområdena

med dina händer
så är allt väl
Men slår du ut
med armarna

åt fel håll
är det något

som är på tok fel




Fri vers av Emanuel H
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H