Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som betyder nåt

Hör du inte vad jag säger till dig?
Lämna mig inte, lämna mig inte
Det är det enda som finns att säga
Fattar du? Det enda som betyder nåt
Lämna mig inte, lämna mig bara inte
Lämna mig inte ensam där ute
Lämna mig inte när vargarna kommer
Lämna mig inte till tystnaden
Lämna mig inte då koltrasten sjunger
Lämna mig inte ensam att förstå
Hör du inte vad jag säger till dig?
Förstår du, du får aldrig lämna mig
Lovar du det? Lovar du det verkligen?
Kommer du aldrig att lämna mig?
Kommer det alltid att vara vi två?
Är det sant? Är det sant det du säger?
Att du aldrig nånsin ska lämna mig
Det är det enda som betyder nåt
Hör du inte vad jag säger? Lyssna nu!
Du får aldrig någonsin lämna mig
Lovar du det, lovar du det nu?
Lämna mig inte då tiden rinner ut
Lämna mig inte då musiken tystnar
Lämna mig inte då publiken går hem
Lämna mig inte då skogarna brinner
Lämna mig inte då jorden skakar
Lämna mig inte, det ska vara vi
Hör du inte vad jag säger till dig?
Lämna mig inte, lämna mig inte





Fri vers av montaigne
Läst 604 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 19:55



Bookmark and Share


  Lena Renman
Skriver under på innehållet
lena
2008-02-11

  Gunnel André VIP
Det var länge sen jag läste en text som berört mig så. Nakenheten är så total.
2008-02-10

  Michaela Dutius
desperationen lyser mellan orden- det gör ont att läsa texten
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne