Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar musiken...




...den penetrerar mig djupare
än du gör








Fri vers av L.S
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-18 23:45



Bookmark and Share


  Qiwi
oh bra bra bra!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S