Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas att den ger sitt budskap




Gråt inte för mig...

Gråt inte för mig. För det behöver inte jag.

Gråt inte för mig. För jag har det bra.

Gråt inte för mig. För ja har alla dem jag älskar kvar.

Gråt inte för mig. För ja är glad var dag.

Men gråt för dem som känner att de inte har nåt kvar.

Ja för jag gråter för dem i mig själv var dag.




Fri vers av Robert Brandt
Läst 555 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-11 00:19



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det var en vacker känslosam och empatiskt dikt
mvh ak
2008-11-08

    Pivvi
vilken fin!
2008-09-27

  aol
vackert gjort
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Robert Brandt
Robert Brandt